We bieden heel wat verschillende diensten aan in de Ring en gemeenschapscentrum 'Alice Forceville' te Westmalle. We zetten het even op een rij:

Warme Maaltijden

Elke werkdag om 12.00 uur bieden we je een warme maaltijd in Oostmalle aan. Ook in Westmalle kan je eten op vrijdag (oneven weken) en op dinsdag (even weken). De maaltijd bestaat steeds uit een kom verse soep, een heerlijk hoofdgerecht en een deugddoend dessert. Deze maaltijd kost je 7,00 EUR.  Als je van de verhoogde tegemoetkoming geniet, betaal je 5,00 EUR.  Woon je niet in Malle en wil je komen eten?  Geen probleem!  Een maaltijd kost 8,50 EUR voor niet-Mallenaren. Reserveer wel op voorhand bij de dienstencentrumleider, ten laatste één werkdag vooraf.

Menu juni: klik hier.


Kapper

 

Elke vrijdag kan je in 'De Ring' naar de kapper.

Op woensdag, donderdag en vrijdag kan je in De Ring naar de kapper! Je dient wel eerst een afspraak te maken. Voor meer informatie en een afspraak, neem je contact op met de dienstencentrumleider. Hier kan je een prijslijst vinden: Prijslijst (onder voorbehoud van wijzigingen)


Pedicure

 
Voor pedicure, manicure en gelaatsverzorging kan je op volgende momenten bij Tinne Kerstens terecht:
* alle weken: vrijdagvoormiddag in Oostmalle
* even weken: vrijdagnamiddag in Oostmalle

Voor pedicure kan je ook in Westmalle terecht:
* oneven weken: vrijdagnamiddag

Hiervoor moet je eerst een afspraak maken. Voor meer informatie of voor een afspraak kan je contact opnemen met de dienstencentrumleider.

Hier kan je een prijslijst vinden: Prijslijst (onder voorbehoud van wijzigingen)

Boodschappendienst

De boodschappendienst is een nieuwe dienstverlening in de Ring. Hiervoor werken we met vrijwilligers, ze doen de voor jou gevraagde boodschappen en zetten ze bij je thuis af. Met deze dienst willen we de Mallenaren ondersteunen die zelf (tijdelijk) de mogelijkheid niet hebben hun huishoudelijke boodschappen te doen of, waar mogelijk, te helpen bij hun persoonlijke administratie.


Worden de boodschappen met de auto gedaan? Dan wordt er, afhankelijk van de afstand, EUR 1,00 of EUR 2,00 aangerekend. Worden ze met de fiets of te voet gedaan? Dan worden er geen kosten aangerekend.

Luisterend oor

Wil je je verhaal eens kwijt? Of zit je met vragen of problemen? Dan vind je in de Ring een luisterend oor! Tijdens de openingsuren kan je bij de dienstencentrumleider terecht.
Contactgegevens
Dienstencentrumleiders
Blijkerijstraat 71
2390 Malle

Martine Boost en Johan Desmedt
tel. 03 384 51 51
email dering@malle.be