De Ring: een ontmoetingsplaats voor iedereen!


De Ring is een ontmoetingsplaats voor alle Mallenaren, met bijzondere aandacht voor de ouderen en de zwakkeren in onze samenleving. Eén van onze belangrijkste doelen is om de Mallenaar zo lang mogelijk kwaliteitsvol thuis te laten wonen door diens sociale netwerk te versterken. Daarvoor worden informatieve, recreatieve en vormende activiteiten georganiseerd en ook dienstverlening aangeboden. Zo kan je beroep doen op onze kapster, pedicure, boodschappendienst en elke werkdag van een warme maaltijd genieten. Dit gebeurt zowel in lokalen in Oost- als in Westmalle en is alleen maar mogelijk door de dagelijkse inzet van vele vrijwilligers.  

Op deze manier is de Ring een centrale ontmoetingsplaats voor bezoekers én voor de buurt. Iedere oudere kan er terecht met zijn vragen of problemen, kan er een warme maaltijd komen eten, deelnemen aan activiteiten of gewoon langskomen voor een gezellige babbel en een drankje in de cafetaria. 
Er worden ook activiteiten in Westmalle georganiseerd. Deze gaan door in het gemeenschapscentrum 'Alice Forceville' (Sint-Jozeflei 26).

Een overzicht van de maandelijkse activiteiten vind je in Nieuws uit de Ring. Dit is een informatief boekje dat maandelijks verschijnt.
De editie van juni kan je hier vinden.

Indien u graag Nieuws uit de Ring elektronisch ontvangt kan u dat aanvragen bij: dering@malle.be

 

Voor een warme maaltijd kan je elke werkdag terecht in Oostmalle en 1 x per week in Westmalle (even weken op dinsdag en oneven weken op vrijdag), Op voorhand reserveren is gewenst en kan telefonisch via 03384 51 51 of via e-mail op dering@malle.be .

Menu juni: klik hier.  In Oostmalle kan je ook beroep doen op kapster, pedicure, manicure en gelaatsverzorging. Reserveren kan via 03 384 51 51.

Wenst u meer informatie rond De Ring, ga dan naar
"dienstverlening" en "activiteiten"

Tot ziens in de Ring!
Contactgegevens
Dienstencentrumleiders
Blijkerijstraat 71
2390 Malle

Martine Boost en Johan Desmedt
tel. 03 384 51 51
email dering@malle.be

Openingsuren de Ring
maandag:   09.00 - 16.30 uur 
 dinsdag: 09.00 - 16.30 uur
 woensdag: 09.00 - 16.30 uur
 donderdag: 09.00  - 16.30 uur
 vrijdag: 09.00 - 16.30 uur