Kamp C geeft gratis duurzaam bouwadvies

maandag 29/01/2018 14:20

Bij de realistatie van je droomhuis zijn de principes van duurzaam bouwen niet meer weg te denken. Maar duurzaam bouwen is meer dan milieubewust bouwen. Ook over kwaliteit, leefcomfort en gezondheid moet je nadenken. Kamp C, het Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, geeft je een antwoord op al je bouwvragen. Je kan woensdag 14 februari 2018 met al deze vragen terecht bij de dienst ruimtelijke ordening. Inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt.

Ga je bouwen of verbouwen? Ben je benieuwd of je concrete plannen op papier duurzamer en energievriendelijker kan? Kom dan op woensdag 9 augustus naar de zitdag van Kamp C bij de dienst ruimtelijke ordening. De architecten van Kamp C screenen je bouwplannen op duurzaamheid en kunnen je nuttige tips meegeven, zoals:

- is je toekomstige woning wel zo energiezuining als je had gedacht?
- Heb je interessante toepassingen over het hoofd gezien?
- Is je woning conform de nieuwe wetgevingen die er aan komen?
- ...

Je krijgt één uur gratis duurzaam bouwadvies op maat over je nieuwbouw of verbouwing. Deze dienstverlening is zeker nuttig voor de particuliere (ver)-bouwer, omdat Kamp C als overheidsinstantie vanuit een neutrale positie adviseert en op maat van je nieuwbouw of verbouwing.

Je hoeft nog niet over een volledig uitgewerkt plan te beschikken. Wel vragen ze een beperkte voorbereiding of een bespreekbaar document en eventueel een aantal foto's, waarmee ze aan de slag kunnen gaan.

Door het beperkt aantal plaatsen, is vooraf inschrijven voor deze zitdag verplicht. Hiervoor kan je terecht bij Lies Aernouts, huisvestingsambtenaar van Malle.

Info:
dienst ruimtelijke ordening
Lies Aernouts
Nijverheidsstraat 7
03 310 06 32
ruimtelijkeordening@malle.be     
Terug naar het overzicht